Dnipromen - supermaestru în roșu
Dnipromen - cine este el și care este misiunea lui. Detalii și fapte.

Prieteni, astazi vrem sa va prezentam supermaestrului nostru - Dnipromen. Este imposibil să nu-l observi, pentru că iese în evidență cu salopeta roșie aprinsă și flutură amabil cu mâna. Aflați mai multe detalii mai jos.

Cine este Dnipromenul?

Dnipromen este un adevarat profesionist in domeniul constructiilor si reparatiilor. A crescut și a fost crescut într-o familie ucraineană iubitoare. Timpul a trecut, Dnipromen a crescut, iar odata cu el ideile sale. Una dintre acestea a fost ideea de a construi o casă mare și spațioasă pentru familia lui. Prin încercare și eroare, el a învățat din propria experiență cât de dificil este să găsești un instrument al cărui preț să nu lovească bugetul. Dar până la urmă l-am găsit - la Dnipro-M.

După ce l-a întâlnit odată pe brandonul Dnipro-M, nu s-a putut despărți de el.

Acum Dnipromen ne ajută cu serviciul clienți. Odată ce el însuși a fost de cealaltă parte a baricadelor, așa că va găsi cu siguranță o abordare pentru fiecare dintre voi.

De ce flutură Dnipromenul?

Prietenia nu are limite, așa că supermaestrul nostru a venit în Moldova să-și caute prieteni! Prima impresie rămâne în memorie pentru totdeauna, iar Dnipromenul vrea să fie amintit nu doar pentru salopeta lui strălucitoare. Zâmbește amabil și flutură amabil cu mâna, invitând astfel să se familiarizeze nu numai cu el, ci și cu sortimentul Dnipro-M.

Atenție: toată lumea vrea să fie prietenă cu el!

De ce strălucește Dnipromenul?

Există o teorie conform căreia oamenii care fac ceea ce le place radiază lumină din interior. Această frază caracterizează perfect Dnipromenul.

Să știți: dacă Dnipromenul a strălucit brusc, atunci echipa Dnipro-M a avut o altă idee grozavă de dezvoltare.

Ce îl face pe Dnipromen fericit?

Dnipromen se bucură foarte mult când vede că acasă totul este în regulă: rafturile atârnă la locurile lor, gazonul tuns perfect și totul funcționează impecabil. Și când totul merge bine la serviciu, sufletul supermaestrului înflorește și cântă!

Întotdeauna pune o parte din sine în munca sa și se bucură când și alții ard cu ceea ce iubesc. Supermaster este un adevărat ajutor și, dacă nu poate ajuta, este foarte trist din cauza asta. Dar, din fericire, acest lucru nu se întâmplă des.

5 fapte utile despre Nipromen

  • Toată lumea iubește atenția și Dnipromenul nu face excepție. Îi place când oamenii vorbesc despre el. Te rog tipului și spune-le prietenilor tăi despre el!
  • Fiecare super-erou are propria sa superputere. Supermasterul nostru are super salopete. De îndată ce trebuie să repare ceva, are imediat unealta potrivită în buzunare.
  • Dnipromenul este încă un fan al mâncării. Mâncarea lui preferată este borșul cu gogoși. Cu cât mai satisfăcător, cu atât mai bine!
  • Își iubește mașina, sau cum spune „înghiți”. Literal, elimină particulele de praf cu o suflantă.
  • Supermaster îi place să exploreze lumea și să călătorească. Noile cunoștințe sunt al doilea sine.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Dnipromen, scrieți-ne pe rețelele de socializare. Vom răspunde cu plăcere tuturor.