O baterie, multe sarcini
Bateria multitasking din gama noastră de baterii de 20 V.

Gama noastră fără fir de 20 V include multe unelte electrice diferite. Sunt concepute pentru a îndeplini sarcini diferite, dar au un element important în comun. Toate pot funcționa cu o singură baterie. Aceasta înseamnă că puteți face o gamă largă de lucrări de construcție și renovare cu o singură baterie.

Specificațiile bateriei universale


Avem trei soiuri de baterii de 20 de volți, care diferă ca capacitate:

Bateria este alimentată de celule litiu-ion, care au multe avantaje. De exemplu, lipsa memoriei de încărcare, care vă permite să încărcați bateria în orice moment, indiferent de nivelul de încărcare curent.

Toate bateriile noastre au un sistem extins de protecție care include:

  • protecție la supraîncărcare - oprește automat alimentarea când bateria este complet încărcată;
  • protecție la supradescărcare - când nivelul de încărcare este scăzut, unealta se oprește automat și motorul nu mai funcționează;
  • protecție la supraîncălzire - în cazul unei temperaturi critic de ridicate a bateriei, motorul sculei se oprește automat;
  • protecție la scurtcircuit (cu excepția BP-260).

Bateria Dnipro-M are un strat de cauciuc, care oferă o mai bună stabilitate la suprafață și previne alunecarea sculei din mâini. Datorită indicatorului luminos, a devenit posibilă controlul nivelului bateriei.

Caracteristica remarcabilă a bateriei, indiferent de capacitatea sa, este compatibilitatea cu oricare dintre uneltele noastre fără fir de 20V.

Construcție și reconstrucție

Fie că este vorba de un proiect de construcție la scară largă sau de o mică renovare a locuinței, nu te poți descurca fără utilizarea unor instrumente speciale. Cu o baterie Dnipro-M puteți lucra cu următoarele tipuri de unelte fără fir:

O șurubelniță este un instrument multifuncțional pentru găurirea, înșurubarea sau deșurubarea elementelor de fixare. Poate fi folosit pentru a agăța rafturi sau tablouri, a asambla mobilier, a găuri găuri în lemn/metal și pentru a face tipuri de lucrări similare.

Perforator - această unealtă este folosită pentru ridicare, găurire beton și cărămidă, zdrobire plăci și tencuială. Autonomia și independența față de rețea, inerente acestui tip de scule electrice, îl fac cea mai bună soluție pentru construcție în absența energiei electrice.

Polizorul este un instrument indispensabil pentru tăierea, decuparea și șlefuirea materialelor dure precum piatra, betonul, metalul, cărămida, țigla și multe altele. Polizoarele unghiulare fără fir sunt la fel de utile atât în ​​construcții, de exemplu, pentru tăierea barelor de armare și a profilelor metalice, cât și în reparațiile la domiciliu.

Pentru pasionații de automobile

Mecanicii auto și proprietarii de mașini cărora le place să aibă grijă de propriile vehicule vor fi, de asemenea, încântați să afle că bateria noastră universală este potrivită pentru chei de impact și șurubelnițe fără fir de 20 de volți.

Cheie - de regulă, această unealtă electrică este folosită pe diverse șantiere, precum și în viața de zi cu zi, dar este cea mai populară în atelierele auto. Poate fi folosit pentru a strânge rapid și eficient piulițele și șuruburile. Datorită dimensiunilor reduse și ușurinței de utilizare, pasionatul de mașini obișnuit poate schimba o roată cu doar câteva clicuri.

Șurubelniță - poate fi folosită pentru a introduce rapid elemente de fixare lungi și a găuri găuri în metal sau lemn. Spre deosebire de o șurubelniță, o șurubelniță nu vă răsucește mâna atunci când lucrați cu elemente de fixare lungi. Acest tip de instrument este utilizat la prelucrarea structurilor din lemn, a profilelor metalice și a plăcilor ondulate, precum și în lucrările de instalare.

Îngrijirea grădinii și curții

Ai nevoie doar de o baterie pentru a-ți aduce grădina și curtea la maximum. Toate acestea sunt posibile prin compatibilitatea sa cu următoarele echipamente de grădină din gama 20V:

Mașină de tuns gard viu - instalați bateria potrivită în mașina dvs. de periere fără fir și transformați-vă în realitate cele mai sălbatice vise de amenajare a teritoriului. Acest instrument este conceput pentru formarea de arbuști și gard viu, amenajarea teritoriului. Absența unui cablu de alimentare vă permite să manevrezi liber, chiar și atunci când tăiați crengile la înălțime.

Ferăstrău cu lanț - util dacă trebuie să tăiați ramuri suplimentare sau să pregătiți lemn de foc pentru iarnă. Ferăstrăul cu lanț fără fir funcționează departe de sursa de alimentare și nu necesită alimentare cu benzină. Poate fi folosit pentru dezmembrarea, tăierea materialelor de construcție, tăierea ramurilor, lemnului de foc, tăierea copacilor și alte sarcini similare. Ferăstrăul funcționează cu două baterii de 20 de volți de aceeași capacitate.

Trimmer - cu el poți avea grijă de grădina și curtea ta. Trimmerul fără fir vă va permite să tundeți gazonul chiar și atunci când sunteți departe de casă, deoarece nu este conectat la rețea. În plus, este mai ușor de întreținut decât modelele pe benzină și nu necesită realimentare.

O suflantă este un instrument atât de aparent simplu, care are multe utilizări. Toamna, suflantul fără fir poate fi folosit pentru a îndepărta frunzele căzute, iarba uscată și resturile mici de pe poteci și grădini, iar iarna pentru a curăța zăpada.

Prelucrare lemn si metal

Gama noastră de scule fără fir de 20 V include mai multe tipuri de scule electrice pentru prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor:

Un fierăstrău alternativ este un instrument multifuncțional care se va potrivi majorității sarcinilor, de la tăierea ramurilor mici din grădină până la lucrări complexe pe acoperiș. Ferăstrăul este folosit pentru tăierea lemnului, demontarea ușilor și ferestrelor vechi, tăierea spumei și a betonului celular și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să selectezi capacitatea corectă a bateriei și apoi te poți apuca de treabă. Datorită naturii instrumentului, nu recomandăm utilizarea bateriei model BP-220.

Jigsaw - avantajul acestui instrument este capacitatea de a lucra în diferite moduri și cu diferite tipuri de materiale: lemn de esență tare, plastic și metal.

Ferăstrău circular - folosit în tâmplărie, lucrări de construcții și reparații pentru tăierea tablei. Cu acesta, puteți efectua tăieturi precise în materiale lemnoase, blocuri de beton spumos și metale moi.

Utilizare intensivă

Renovator - Această unealtă electrică multifuncțională este potrivită atât pentru constructorii profesioniști, cât și pentru pasionații de bricolaj. Datorită diverselor atașamente, poate fi folosit pentru tăieturi de scufundare în placaj, lemn sau gips-carton, tăierea cuielor, șlefuire etc.

Mașină de șlefuit - polizor și șlefuitor fără fir are numeroase utilizări: îndepărtează rugina de pe materialele dure, curăță suprafețele de rugozitate și murdărie, ascutește sculele de tăiere. Pentru o mai mare precizie, un arbore flexibil poate fi conectat la mașină. Diversele atașamente incluse în kit îl fac un asistent de încredere pe șantierele mici și în atelierele de acasă.

Capsator - folosit pentru a introduce cuie sau capse în diverse materiale, cum ar fi țesătură, piele, placaj, PAL, fibre și OSB. Un capsator fără fir este util și pentru lucrări de construcție și reparații, acoperișuri, finisarea caselor din lemn și chiar asamblarea mobilierului.

Indiferent dacă aveți doar una sau toate aceste instrumente în arsenal, acestea necesită doar o baterie pentru a funcționa. Excepție fac ferăstrăul cu lanț, motocoasa DHT-200 Dual și suflantele DCB-201 Dual, care necesită două baterii de aceeași capacitate pentru a fi conectate în același timp.