Cureaua pentru trimmer Foresta TH-2LX

311,00 MDL
în stoc
Numai 6 ramase
SKU
97622000
  • Model - TH-2LX
Scop
Cureaua pentru rucsac Foresta TH-2LX asigură o distribuție confortabilă și uniformă a greutății echipamentului asupra operatorului, asigurând oboseală minimă și productivitate maximă atunci când tundeți zona.

Ajustare
Curelele de umăr reglabile permit curelelor să se adapteze confortabil la orice tip de corp. Umerii largi sunt realizati din material durabil, rezistent la apa, murdarie, lumina soarelui, substante chimice si abraziune fizica.

Durabilitate
Întregul sistem de curele este realizat din nailon PA6. Această soluție vă permite să rezistați la sarcini semnificative și prelungite. Atunci când sunt supraîncărcate, fitingurile din nailon se umezesc, ceea ce protejează operatorul de răniri și menține echipamentul rucsacului intact.

Protecție
Placa pentru coapsă este, de asemenea, fabricată din nailon PA6. Distribuie uniform sarcina, tolereaza cu usurinta indoirile si are o temperatura ridicata de deformare. Acest lucru protejează operatorul de răniri în cazul în care placa intră în contact cu motorul motocoasei.

Calitate
Carabiniera din oțel asigură fixarea fiabilă a echipamentului pe placa coapsei și este proiectată pentru sarcini crescute în cazul în care mașina de tuns sau motocoasa atinge obiecte de pe șantier .
Scrieti propria recenzie
Evaluezi:Cureaua pentru trimmer Foresta TH-2LX
Rating-ul dumneavoastra