bulgari (UShM)

12 Articole

Setati descendent
pe pagina

Bulgarii cu un cerc de 125 mm

Astfel de polizoare sunt concepute pentru utilizare pe termen scurt și lung în diverse domenii: tăierea metalelor, curățarea pieselor, șlefuirea metalului și a lemnului.

Polizor unghiular cu cerc 150+180 mm

Polizoarele unghiulare sunt ideale pentru lucrări de construcții. Acest tip de instrument este potrivit pentru reparații și utilizare cu structuri metalice.

Polizoare unghiulare cu roată de 230 mm

Sunt concepute pentru tăierea granitului, metalului, gresie porțelană și asfalt. Aceste polizoare unghiulare sunt, de asemenea, folosite pentru a lucra cu metal brut, beton și beton armat.

O polizor unghiular este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le cumpărați dacă vă gândiți să vă renovați casa. Cu acesta, puteți tăia și tăia o varietate de materiale, precum și să șlefuiți, șlefuiți și lustruiți suprafețele, să faceți caneluri și chiar să ascuți unelte. Funcționează eficient cu piatră, cărămidă, beton, marmură, lemn și metal - cel mai important lucru este să alegeți consumabilele potrivite.

Puteți comanda o râșniță de pe site-ul nostru.


Principalele caracteristici ale polizoarelor unghiulare


O gamă largă de polizoare pentru uz casnic și profesional vă permite să găsiți o opțiune universală pentru fiecare meșter. Atunci când alegeți, acordați atenție următoarelor caracteristici:

 • Tip de putere. Rețea, acumulator și pneumatic. Acesta din urmă funcționează cu aer comprimat și este utilizat în mod obișnuit în aplicații profesionale.
 • Consumul de energie. Îmbunătățește productivitatea și rezistența la suprasarcină. Pentru uz casnic, puterea de până la 1 kW este suficientă.
 • Diametrul discului. Acest indicator determină tipul de material cu care poate lucra unealta, precum și tipul de lucru și adâncimea maximă de tăiere. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât este mai mare nivelul de complexitate al lucrării de efectuat. Cea mai populară alegere este 125 mm.
 • Controler de viteză. Funcționalitatea polizorului unghiular este extinsă datorită prezenței unui regulator în ea.
 • Viteza maxima de rotatie. Acesta definește tipul de material și tipul de sarcină pe care o poate îndeplini unealta.
 • Caracteristici suplimentare, cum ar fi pornirea soft, anti-blocare și pornire accidentală, mâner anti-vibrații, schimbarea discului fără cheie și altele contribuie, de asemenea, la eficiența și siguranța polizorului unghiular.

 

De ce să alegeți polizorul unghiular Dnipro-M?

Gama noastră include polizoare unghiulare cu fir, fără fir și pneumatice pentru ateliere mici și uz casnic, precum și modele profesionale pentru lucru lung și intens.

Caracteristici polizoare Dnipro-M:

 • 3 ani garantie;
 • versiuni cu mânere lungi și scurte;
 • diametre disc de 125, 150, 180 și 230 mm;
 • lungimea cablului pentru modelele de rețea este de 3-4 m, modelele de baterii sunt compatibile cu diverse baterii din seriile relevante DM12 și DM20;
 • protecție împotriva supraîncălzirii sau deteriorării înfășurării motorului;
 • modele cu pornire soft și viteză reglabilă;
 • putere de la 980 la 2800 wați.

Caracteristicile fiecărui model pot fi găsite în fișa produsului corespunzătoare.

Poți cumpăra polizoare unghiulare din magazinul online Dnipro-M. Plasați o comandă cu un singur clic și folosiți instrumentele noastre.