Ferăstraie circulare

5 Articole

pe pagina

Ferăstraiele circulare sunt un tip de unealtă de tăiere de mână care poate tăia plăci, plastic, aluminiu și alte materiale fără a fi legate de un birou. Există, de asemenea, ferăstraie circulare de masă, ele pot deveni bine un înlocuitor pentru o mașină de prelucrat lemnul.

 

Scula electrică funcționează după acest principiu: cuplul este transferat de la motor la pânza ferăstrăului, care se rotește și taie materialul. Adâncimea de tăiere depinde de diametrul pânzei de ferăstrău. Un ferăstrău circular de construcție taie doar drept, dar poate fi folosit și pentru tăieturi teșite.

 

Principalele avantaje ale circularelor de la Dnipro-M:

 

  • Puterea sculei este de până la 2300 W, motiv pentru care adâncimea de tăiere în lemn este de 85 mm. Astfel de caracteristici dovedesc că instrumentul va face față și sarcinilor de natură profesională.
  • Înfășurarea motorului este protejată de 3 straturi de lac termorezistent, ceea ce îi permite să nu se supraîncălzească.
  • Material reductor – oțel aliat. Materiile prime de înaltă calitate prelungesc durata de viață a sculei.
  • Sistemul de îndepărtare a prafului lateral și a rumegușului va menține locul de muncă curat, în timp ce mânerul suplimentar și mecanismul de schimbare a periei vor adăuga mai mult confort muncii.
  • În setul cu un ferăstrău circular, veți găsi o pânză de ferăstrău și un gard paralel, iar o carcasă din aluminiu turnat va proteja în mod fiabil lama de deteriorare.
  • Circularele de la Dnipro-M pot fi folosite ca mașină de tăiat prin instalarea lor permanentă.
  • Prinderea discului în timpul funcționării împiedică cuțitul de despicare, îmbunătățind astfel calitatea tăierii.
  • Un pat integral din metal este responsabil pentru durabilitate în timpul utilizării pe termen lung și pentru precizia de tăiere la un unghi de 90 până la 45 de grade.

 

Curatenia de lucru va fi asigurata de posibilitatea racordarii unui aspirator la aspirarea prafului de fierastraie circulare.

 

Datorită dimensiunilor și greutății sale mici, unealta poate fi folosită atât de începători, cât și de meșteri experimentați.

Puteți cumpăra ferăstraie circulare din magazinul online Dnipro-M. Comandați instrumentele noastre și bucurați-vă de ușurința în utilizare.