Puzzle electrice

3 Articole

pe pagina

Ferăstrăile electrice sunt unelte electrice de mână cu o lamă de ferăstrău care sunt folosite pentru a tăia diferite materiale de construcție, cum ar fi metal moale, lemn, gips-carton, plastic și altele. Consumabilele sunt pânze de ferăstrău. În funcție de tipul de material tăiat, este necesar să selectați tipul adecvat de pilă de unghii.

 

Puteți cumpăra puzzle electrice de pe site-ul nostru fără prea mult efort și clicuri suplimentare.

 

Principalele caracteristici ale puzzle-urilor electrice

 

Sistemul de funcționare al acestei scule electrice este de înțeles pentru oricine înțelege măcar puțin despre el. Când butonul de pornire este apăsat, motorului electric este aplicat tensiune, ceea ce provoacă rotirea mecanismului pistonului. Rezultatul este o mișcare alternativă. Pila, atașată la capătul angrenajului cu o duză specială, începe o mișcare alternativă în direcția de sus în jos. Deoarece este fixat de sus, este susținut de un arbore special care previne deformarea sub sarcină mare.

 

Dacă vorbim despre caracteristici tehnice, atunci ferăstraiele electrice diferă unele de altele, dar toate sunt proiectate în același mod. Ce include dispozitivul electric jigsaw:

 

 • carcasa cu maner confortabil;
 • fixare pentru pânză;
 • mecanism manivelă (KShM);
 • talpa de baza;
 • motor eficient.

Atunci când alegeți specificațiile, este important să aveți în vedere tipul de material cu care veți lucra.

 

Puterea sculei. Acest parametru este responsabil pentru grosimea materialelor prelucrate, precum și pentru viteza de tăiere. Există modele profesionale și casnice. Puterea ferăstraielor electrice profesionale variază de la 800 W la 1300 W, ceea ce le permite să lucreze cu lemn de esență tare. În ferăstrăul electric de uz casnic, puterea variază de la 350 W la 500 W, astfel încât acestea sunt capabile să lucreze cu lemn presat și plastic. Există, de asemenea, opțiuni semi-profesionale pentru echipamente cu o putere de la 500 la 800 de wați.

Reglarea vitezei și a cursei. Este considerat principalul indicator al performanței unei scule electrice. De regulă, cu cât viteza este mai mare, cu atât tăierea este mai precisă. Este necesară o anumită viteză de lucru pentru un anumit material. În majoritatea cazurilor, viteza medie este de 2500-3200 de curse pe minut. În absența unui regulator, lama se va bloca și dinții se pot rupe.

Grosimea materialului tăiat. Acest parametru este afectat de puterea motorului și de nivelul de duritate al materialului utilizat. Modelele de astăzi sunt capabile să taie orice tablă care a fost aleasă pentru lucrare.

Tip de putere. Distingeți între baterie și rețea. Primele vă permit să lucrați fără a fi legat de un loc, dar cel mai adesea nu au putere mare, iar cele din urmă depind direct de rețea. Pretul este diferit, este mai mare pentru puzzle-uri electrice cu baterie.

 

De ce să acordați atenție puzzle-urilor electrice de la Dnipro-M?

 

Ferăstrăile noastre electrice sunt echipate cu beneficii și caracteristici suplimentare care le fac comode și eficiente:

 

 • pentru a îndepărta rumegușul, la unealtă poate fi conectat un aspirator;
 • talpă din aluminiu - baza turnată este rezistentă la deformare, ceea ce prelungește durata de viață a sculei electrice;
 • prezența unui mâner cauciucat pe modele face instrumentul ușor de manevrat și operat;
 • sistemul de lame de prindere rapidă vă permite să schimbați rapid pile de unghii, ceea ce mărește viteza de lucru;
 • Nivelul de înclinare al tălpii de lucru poate fi de la 45 la 90 de grade.
 • Informații detaliate despre avantajele fiecărui model pot fi găsite în descrierea produsului.

 

Puteți cumpăra un ferăstrău electric electric direct de pe site-ul nostru. Comandați instrumentele noastre și bucurați-vă de ușurința în utilizare.