Perforatoare

10 Articole

pe pagina

Perforator drept

Perforatoarele drepte sunt folosite pentru reparații simple. Sunt bune pentru uz casnic: găuriți mici și amestecați mortare.

 

Perforator de butoi

Cu perforatoare cu țevi care au putere mare, puteți îndeplini sarcini de mare complexitate pentru o lungă perioadă de timp. Sunt potrivite pentru demolarea pereților, demolarea betonului și forarea găurilor cu diametru mare.

 

În cursul lucrărilor de reparații și construcție, devine necesar să forați găuri în diferite materiale dure. Un burghiu cu ciocan este potrivit pentru lucrul cu piatră, beton, cărămidă și alte materiale similare. Această unealtă electrică multifuncțională este indispensabilă atât pe șantier, cât și acasă. Poate fi folosit pentru găurire fără impact, găurire, daltuire, precum și pentru echiparea unei noi prize, agățarea unei cornișe, realizarea găurilor în pereți (pentru cabluri), îndepărtarea tencuielii și multe altele.

 

Puteți cumpăra un perforator potrivit de pe site-ul nostru.

 

Caracteristicile ciocanelor rotopercutoare

 

Modelele pentru uz casnic și profesional pot diferi drastic în design și funcție, ceea ce vă va permite să alegeți opțiunea potrivită pentru un anumit tip de muncă. Când cumpărați un instrument, trebuie să acordați atenție:

 

 • Locația motorului. De regulă, liniile drepte sunt orizontale, iar cele în formă de butoi sunt verticale față de axa de foraj. Primele sunt cele mai convenabile, ușoare și compacte, dar au o putere redusă, cele din urmă sunt mai productive, dar, de regulă, grele și voluminoase. Ciocanele drepte sunt folosite pentru înșurubare, îndepărtarea șuruburilor și găurire și țevi - atunci când trebuie să utilizați burghie cu un diametru de 16 mm sau mai mult.
 • Putere. Odată cu creșterea acestui parametru, crește și productivitatea și greutatea uneltelor. Pentru uz casnic, puterea de până la 1 kW este suficientă.
 • Puterea impactului. Setează productivitatea și viteza sculei, precum și diametrul găurilor care pot fi făcute. Forța de impact de până la 5 J este suficientă pentru majoritatea sarcinilor de foraj, până la 8 J pentru o recuperare ușoară.
 • Numărul de moduri. Numărul lor poate fi trei. Cel mai important dintre ele este forarea cu impact. În plus, cu această unealtă versatilă puteți găuri fără impact și daltuire.
 • Tip cartus. Cele mai comune sunt SDS+ și SDS max. Dacă primele sunt mai versatile, atunci SDS max permite utilizarea burghiilor cu diametru mai mare și sunt utilizate în instrumente profesionale.

 

Performanța ciocanului rotopercutor este, de asemenea, afectată de alte caracteristici suplimentare, cum ar fi inversarea, sistemul anti-vibrații, controlul vitezei, pornirea ușoară, limitatorul de adâncime de găurire și altele.

 

De ce ar trebui să acordați atenție ciocanelor rotopercutoare de la Dnipro-M?

 

Printre sortimentul nostru există o gamă largă de ciocane drepte și țevi pentru uz casnic și profesional. Puteți vedea principalele caracteristici ale instrumentului mai jos.

 

 • ambreiaj de siguranță care protejează operatorul în cazul în care scula se blochează în material;
 •  protecție anti-vibrații pentru modele cu impact puternic;
 •  de la 2 la 3 moduri de operare;
 • cartușe tip SDS+ și SDS max;
 • protecția părților și corpului;
 • dezvoltarea sporită a cartuşului.

 

Majoritatea modelelor vin cu o gamă largă de accesorii, astfel încât să puteți începe imediat

Caracteristicile fiecărui model pot fi găsite în fișa de descriere a produsului corespunzătoare.

Puteți cumpăra perforatoare din magazinul online Dnipro-M. Plasați o comandă cu un singur clic și folosiți instrumentele noastre.