Unealta de slefuit

6 Articole

Setati descendent
pe pagina

Polizoarele sunt unelte electrice de mână care sunt concepute pentru șlefuirea și lustruirea suprafețelor. Face față unor sarcini precum prelucrarea metalului, lemnului, sticlei și, de asemenea, îndepărtează defectele de pe suprafața lor.

Polizoarele diferă în ceea ce privește impactul asupra stratului superior procesat și sunt împărțite în următoarele tipuri:

Bandă
La astfel de mașini, talpa are o formă dreptunghiulară, iar centura de șlefuit trece prin unealta fără oprire.


Excentric
Velcro special (suprafață lipicioasă) ajută la fixarea discului de șlefuit pe talpă. Produce atât mișcări orbitale, cât și revoluții în jurul axei sale.


Vibrând
Funcția principală este vibrația intensă a sculei, datorită căreia are loc șlefuirea. Forma tălpii este universală, ceea ce vă permite să lucrați chiar și în locuri greu accesibile.

 

Cel mai adesea, mașinile de șlefuit sunt folosite pentru șlefuirea fină și brută a diferitelor materiale. La sarcinile deja enumerate, pe care ea se poate descurca, merită să adăugați și lustruirea mașinii, restaurarea și îndepărtarea ruginii de pe piese.

 

Principalele avantaje ale polizoarelor Dnipro-M


Marca noastră folosește cea mai recentă tehnologie pentru a produce râșnițe electrice. De aceea își mențin eficiența în diferite condiții de utilizare. Toate caracteristicile instrumentului Dnipro-M pot fi găsite mai jos.


Filetul de armare acoperă firele rotorului, ceea ce protejează împotriva diferitelor efecte mecanice.
Zonele sensibile ale înfășurărilor pentru izolație sunt acoperite cu un polimer epoxidic rezistent la căldură împotriva prafului și umidității.
Lacul termorezistent, care acoperă suprafața rotorului, protejează împotriva supraîncălzirii la temperaturi de până la 200 de grade, iar cele trei straturi ale sale măresc timpul de funcționare.
Rasnita este realizata dintr-un material special (poliamida armata pa6-gf30), ​​datorita caruia dispozitivul este mai rezistent la stres termic si mecanic.


Dnipro-M oferă o garanție pentru toate sculele de șlefuit.


Cum să alegi o râșniță din gama noastră?

În catalogul nostru veți găsi mașini de lustruit, curea, vibratoare, excentrice și mașini de șlefuit și gravat. Tipul de dispozitiv electric determină capacitățile instrumentului:

 • Slefuitor cu banda BS-94S
  Puterea acestui instrument este de 950 W, iar viteza de tragere a benzii este de până la 260 m/min. Poate fi folosit pentru prelucrarea suprafețelor convexe și plane.
 • Masina vibranta PS-30S
  Are o putere de 300 W și o frecvență de oscilație de 26.000 pe minut. Folosit pentru șlefuirea diferitelor tipuri de materiale, lucrări de finisare fine și brută.
 • Slefuire si gravare model SG-20X
  Are o viteza de pana la 30.000 rpm, iar puterea ajunge la 200 wati. Acest dispozitiv poate tăia, grava și șlefuiește. Are sistem de stabilizare a vitezei.
 • Mașină excentrică PE-50S
  Un instrument multifuncțional pe care profesioniștii îl pot folosi. Are o putere de 500 wati. Numărul de vibrații este de 26.000 pe minut, iar numărul de rotații este de până la 13.000 rpm.

De ce să cumpărați o unealtă electrică de șlefuit de la Dnipro-M?


Marca noastră oferă o garanție pentru toate sculele electrice din sortimentul prezentat. Dacă daunele sunt incluse în lista de garanție, reparația va fi gratuită.

Puteți cumpăra toate instrumentele Dnipro-M de pe site.

 

Întrebări frecvente despre polizoarele Dnipro-M:


Iată care sunt întrebările care se pun cel mai des despre polizoarele mărcii noastre.


Cum funcționează și cum funcționează o râșniță?

 

Uneltele de șlefuit diferă între ele în funcție de tip. Toate râșnițele au un motor electric periat care transferă energie către duză, în funcție de tipul dispozitivului:

 

 • În cazul excentricului, se folosesc angrenaje auxiliare. Prin angrenajul de transfer, revoluția este transmisă angrenajului arborelui, care se rotește în interiorul altuia, mai mare. Ca rezultat, dispozitivul efectuează două tipuri de rotație: în jurul axei și de-a lungul axei.
 • Slefuitoarele orbitale sunt echipate cu un sistem in care un excentric preia rotatia. Ca urmare, apare vibrația tălpii.
  La mașinile cu bandă, arborii cu banda de șlefuit se rotesc din cauza motorului. Un transport de tip omidă are un sistem similar.

Care este diferența dintre o polizor și o polizor unghiular (polizor unghiular)?

Diferența este în toate. Polizoarele sunt necesare pentru lustruire și șlefuire, iar polizoarele unghiulare - pentru produse de curățare și tăiere brute. Adesea, aceste două tipuri necesită atașamente diferite, dar, de exemplu, șlefuitoarele cu auto-agățare sunt potrivite pentru ambele.


Care este diferența dintre un șlefuitor orbital și un șlefuitor excentric?

Acestea sunt concepte care sunt folosite pentru a se referi la același instrument. Slefuitoarele orbitale (excentrice) au un disc care se rotește pe orbită.

 

Care este cea mai bună râșniță?

Printre meșterii începători, întrebarea care mașină este mai bună este destul de populară: vibratoare, bandă sau excentrică. Este recomandat să alegeți modelul care se potrivește sarcinii. Excentricul este cel mai bun pentru șlefuirea fină, în timp ce șlefuitorul cu bandă este cel mai bun pentru suprafețe mari plane. Modelele de uz casnic nu sunt potrivite pentru uz profesional, iar un dispozitiv prea puternic va fi nepotrivit atunci când lucrați acasă. Rezultatul final și eficiența muncii depind de alegerea corectă a râșniței.

 

De unde să cumperi o râșniță în Moldova?

Marca Dnipro-M oferă o gamă largă de instrumente de reparații. Lista acestora include și șlefuitoare, șlefuitoare cu vibrații și orbitale. Le puteți cumpăra în Moldova prin intermediul magazinului nostru online - rapid, simplu și fără clicuri inutile.

 

Cum să folosești corect o râșniță?

Scurte instrucțiuni de utilizare:
 
1. Fixați banda de șlefuit sau roata.
2. Asigurați-vă că instrumentul este conectat la rețea.
3. Așezați mașina pe suprafața de tratat și porniți dispozitivul.
4. Când lucrați pentru o perioadă lungă de timp, utilizați sistemul de blocare, acesta va repara butonul de pornire în timpul procesului.
5. Nu uitați să deconectați râșnița de la rețea după terminarea lucrărilor.
6. Goliți șlefuitorul și recipientul de praf și scoateți discul/cureaua de șlefuit.

 

Cum se schimbă cureaua la polizor?
 
Îndepărtarea și instalarea discului pe dispozitive electrice vibrante și excentrice se realizează datorită unui Velcro special. Dacă aveți un model cu bandă - trageți mânerul de împingere, îndepărtați/fixați banda și readuceți mânerul în poziția inițială. În cazul unei scule vibratoare, este necesar să strângeți pârghia de eliberare, să instalați hârtie de șlefuit și apoi să mutați pârghia în starea anterioară. Faceți același lucru cu celălalt capăt al râșniței.

 

Dnipro-M vinde piese de schimb pentru polizoare?

Nu vindem piese de schimb pentru utilaje si scule, pentru ca daca sunt inlocuite se pierde garantia.