Betoniere

Betonierele sunt echipamente care sunt folosite pentru a combina diferite amestecuri. Aceștia sunt adesea implicați în procesul de fabricare a mortarului de beton - amestecă ciment, diverse materiale de umplutură (nisip, pietriș etc.) și apă. Acest dispozitiv va deveni un must-have pe șantierele de construcții.


Puteți cumpăra o betoniera direct de pe site-ul Dnipro-M rapid și fără clicuri inutile.


Parametrii betonierelor pentru constructii


Proiectarea betonierei include un jgheab, un tambur rotativ și un motor. Componentele soluției sunt amestecate în tambur datorită defilării. Sarcina principală a betonierei este de a asigura o masă omogenă atât în ​​interior, cât și la extragerea amestecului de beton.


Betonierele pentru construcții sunt împărțite conform principiului de funcționare în următoarele tipuri:

  • Șurub (acțiune forțată). Procesul de amestecare are loc datorită lamelor puternice. Ei fac față chiar și cu componente mici de diferite compoziții. Avantajul lor este posibilitatea amestecării intensive a soluției.
  • Gravitațional. Elementul auxiliar cheie pentru amestecare aici este tamburul, care combină soluția prin rotire. Amplasarea paletelor este planificată astfel încât rezultatul final să fie amestecul cel mai omogen. Datorită procesului simplu de curățare a tamburului și a lamelor, reziduurile de mortar nu se lipesc de părțile betonierei.

În același timp, dispozitivele gravitaționale sunt împărțite în:

  • Coronal - rotația tamburului are loc datorită „coroanei” angrenajului. De menționat că aceste echipamente nu pot fi realizate din poliuretan, fontă sau oțel.
  • Geared - în acest caz, un motor cu o cutie de viteze montată setează revoluția tamburului. Fiabilitatea aici este dată de protecția cutiei de viteze de nisip și praf. Din păcate, în cazul unei defecțiuni a mecanismului, singura cale de ieșire din situație va fi înlocuirea completă a acestuia.
  • Liber - amestecarea are loc în așa fel încât lamele tamburului ridică componentele soluției și apoi le aruncă în poziția inițială. Sunt considerate foarte mobile, deoarece au un design pliabil.


De ce merită să cumpărați betoniere de la Dnipro-M?


Mixerele din gama Dnipro-M au următoarele caracteristici:

  • grosimea pereților rezervorului vă permite să lucrați cu amestecuri care includ diverse componente;
  • datorită carcasei din plastic, motorul este protejat de umiditate, praf și resturi;
  • siguranța termică de pe înfășurarea statorului a motorului electric oferă protecție suplimentară împotriva supraîncălzirii;
  • gura largă permite turnarea și scurgerea ușoară a amestecurilor;
  • fixarea sigură a roții basculante cu ajutorul unei pedale situată sub piciorul drept.

Informații detaliate despre caracteristicile fiecărui model pot fi găsite în cardul de produs corespunzător.


Poti cumpara o betoniera din Moldova prin intermediul magazinului online Dnipro-M.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.