Fiare de lipit

Țevile din polipropilenă sunt utilizate în procesul de instalare a sistemelor de alimentare cu apă, încălzire și aer. Sunt un înlocuitor demn pentru omologii din metal, deoarece sunt mult mai rapid de tăiat și montat. În același timp, pentru prelucrarea lor, vă puteți descurca cu un fier de lipit pentru țevi din plastic - se conectează ferm și elimină scurgerile. Această unealtă electrică este potrivită atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic.

 

Puteți cumpăra fiare de lipit pentru lipirea țevilor din polipropilenă direct de pe site-ul nostru rapid și fără clicuri inutile.

 

Caracteristicile fierelor de lipit pentru țevi din polipropilenă

 

Atunci când alegeți un fier de lipit electric, trebuie să acordați atenție următorilor factori:

 

  • Tip de element de încălzire - un dispozitiv cu talpă xifoidă este cel mai popular, deoarece este potrivit pentru prelucrarea țevilor cu un diametru mare. Setul de duze aici depinde de tip, care, la rândul său, diferă ca tip și metoda de atașare.
  • Puterea de lucru - acest parametru determină viteza de încălzire și diametrul maxim cu care poate lucra unealta. Adesea, fiarele de lipit cu putere redusă sunt echipate cu un singur element de încălzire, astfel încât procesul de atingere a unei anumite temperaturi va dura ceva timp.
  • Prezența unui termostat - determină acuratețea temperaturii selectate și, de asemenea, își menține nivelul în timpul funcționării.
  • Duze - cu utilizarea lor este posibil să se lucreze cu țevi de diferite diametre. Cu cât sunt mai mulți în arsenal, cu atât lista de aplicații este mai largă.

De ce să cumpărați un fier de lipit cu țevi de plastic de la Dnipro-M?

 

În gama mărcii noastre sunt atât modele casnice, cât și modele profesionale. Caracteristicile instrumentelor xifoide și în formă de U:

 

  • temperatura de funcționare variază de la 0 la 300°C;
  • prezența controlului temperaturii;
  • dispozitivul se încălzește în 2-3 minute;
  • platformele de încălzire sunt realizate din aluminiu.

Pe lângă caracteristicile de mai sus, în trusa cu instrumentele noastre veți găsi toate atașamentele necesare. Acest lucru vă va permite să vă puneți rapid la treabă. Carcasa este realizată din metal, ceea ce va oferi fierului dumneavoastră de lipit transportul și depozitarea de încredere a accesoriilor.

 

Pentru a afla mai multe despre fiecare model, accesați fișa de descriere a produsului corespunzătoare.

 

Puteți cumpăra un fier de lipit pentru țevi din Moldova prin magazinul online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

 

3 Articole

pe pagina