Discuri de diamant

Roțile diamantate sunt un tip de consumabil pentru polizoare, care se utilizează atunci când se lucrează cu materiale precum piatra, betonul, gresie portelană, beton armat, ceramică și plăci de pavaj.

 

Atunci când alegeți o lamă de diamant, merită să luați în considerare parametri precum diametrul alezajului, tipul, viteza de rotație, dimensiunea și tipul de material pentru lucru.

 

Puteți cumpăra un disc diamant direct de pe site-ul nostru rapid și fără mișcări inutile.

 

Principalii parametri ai discurilor de diamant

 

Datorită caracteristicilor tehnologice și de design, lamele de diamant pot efectua diverse tipuri de tăieturi pentru materialul corespunzător. Se disting prin metoda de prelucrare: pentru tăiere uscată și umedă, precum și universală. După structură, acestea sunt împărțite în următoarele tipuri:

 

  • solid - datorită muchiei solide, tăierea este foarte precisă;
  • segmentat - decupajele segmentate sunt situate in jurul intregii circumferinte a discului, ceea ce contribuie la taiere rapida, rezistenta la temperaturi si solicitari mecanice. Ele pot fi utilizate pentru tăierea brută a structurilor din beton;
  • turbo - datorită crestăturilor de pe părțile laterale ale jantei, intensitatea retragerii și rezistența mecanică sunt îmbunătățite. Sunt concepute pentru o prelucrare îngrijită și rapidă;
  • turbo-segmentat - aici sunt combinate caracteristicile cercurilor segmentate și tubulare. Datorită acestui fapt, sunt mult mai versatile și productive.

 

De ce să cumpărați lame diamantate de la Dnipro-M?

 

Gama Dnipro-M are o gamă largă de roți diamantate. Veți găsi cu siguranță instrumentul de construcție potrivit, în funcție de complexitatea lucrării efectuate:

 

  • Deep Cut - Discuri segmentate pentru tăierea materialelor precum granit, cărămidă și beton.
  • Turbowave – Discurile universale au o margine în formă de undă care crește productivitatea și viteza. Ei fac față unor astfel de materiale: ardezie, granit, beton, cărămidă, țiglă și altele.
  • Segment - Discuri segmentate care pot manipula materiale dure la viteză mare. Nu au nevoie de răcire suplimentară cu apă și sunt perfecte pentru tăierea uscată;
  • Solid - cel mai preferat pentru tăieturi precise în marmură și plăci. Potrivit și pentru prelucrare umedă (împreună cu instrumentul necesar).
  • Ultra - poate fi folosit pentru tăierea la temperaturi ridicate, viteze mari și sarcini. Materiale de construcție tăiate perfect, chiar și oțel;
  • Ceramica suplimentara - au o parte centrala ranforsata. Sunt capabili să taie uscate plăci decorative și ceramice, gresie porțelană, marmură și granit.

De asemenea, puteți cumpăra de la noi consumabile pentru polizoare unghiulare: roți diamantate și cupe. Primii prelucrează calitativ plăci de porțelan și ceramică, marmură, granit și piatră. Cupele măcina suprafața betonului cu îndepărtarea nămolului de pe suprafața de lucru.

 

Veți găsi informații detaliate despre avantajele unui anumit model în descrierea produsului.

 

Puteți cumpăra lame de diamant din Moldova prin intermediul magazinului online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

Articolele 1-12 din 28

Setati descendent
Pagina
pe pagina