Accesorii pentru echipamente de sudura

Accesorii pentru lanterne cu plasmă - un set format din echipamente pentru asamblarea corectă a circuitului electric. La utilizarea acestor accesorii, nivelul de siguranță în timpul lucrului crește semnificativ. Lista unor astfel de dispozitive include vârfuri, duze, turbioare și altele.

 

Puteți cumpăra accesorii pentru torțe cu plasmă direct de pe site-ul nostru, rapid și fără clicuri inutile.

 

Parametrii accesoriilor pentru torțe cu plasmă

 

Accesoriile pentru echipamentele de sudare, în special pentru pistoletele cu plasmă, includ:

 

  • Duzele sunt un articol consumabil care trebuie înlocuit dacă sunt uzate. Este responsabil pentru furnizarea gazului de protecție în zona de sudare și, de asemenea, protejează arcurile în timpul sudării în amestecuri de gaze sau în CO2. Calitatea tăieturii este determinată de diametrul și lungimea duzei.
  • Electrozii - sunt implicați în formarea unui arc, care, în procesul de formare a plasmei, încălzește gazul.
  • Role de alimentare - Scopul acestui accesoriu este de a alinia sarma si de a-l transfera din caseta prin spirala si pistoletul de sudura in zona de sudare.
  • Capac de protecție - folosit pentru a proteja suprafața de lucru a accesoriului de murdărie și deteriorare. Domul transferă gazul secundar la ieșirea din duză și stabilește direcția arcului de plasmă. Din cauza expunerii la temperaturi ridicate în timpul procesării, acesta trebuie schimbat frecvent.
  • Vârtejul este responsabil pentru generarea fluxului de aer, care prinde arcul de sudură în timpul funcționării pistoletului cu plasmă și îl livrează la ieșirea duzei.

 

Există și alte tipuri: cabluri, surse de alimentare, difuzoare, vârfuri etc.

 

De ce să cumpărați accesorii pentru torțe cu plasmă de la Dnipro-M?

 

Marca noastră are o gamă largă de accesorii pentru torțe cu plasmă. Acest lucru vă permite să alegeți tipul necesar pentru anumite sarcini.

 

Informații detaliate despre atașamentele individuale pot fi găsite în descrierea produsului.

 

Accesorii pentru torțe cu plasmă puteți cumpăra din magazinul online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.