Carcase pentru echipamente de sudura

Carcasele pentru echipamente de sudare sunt un tip de accesoriu care vă permite să mutați și să depozitați în siguranță echipamentele de sudură. Datorită acestui caz, nu veți pierde piesele de sudură și veți cunoaște întotdeauna locația acestora.

 

Puteți cumpăra o valiză pentru echipamente de sudură de pe site-ul nostru rapid și fără clicuri inutile.

 

Parametrii principali ai cazurilor pentru echipamente de sudare

 

Sarcina principală a cutiilor este de a depozita și transporta echipamente, devenind un loc de muncă portabil. Atunci când alegeți acest accesoriu, trebuie să luați în considerare următorii parametri:

 

  • Tip de caz. Există o întreagă varietate: un container mic, o valiză compactă, o cutie de depozitare și altele.
  • Materialul corpului. Există două materiale pentru fabricarea carcasei: metal și plastic rezistent la impact. Cutiile pentru echipamentele de sudare din metal sunt durabile și rezistă bine la picături, în timp ce cele din plastic sunt mai ușoare și mai rezistente la fluctuațiile de temperatură.
  • Prezența încuietorilor și tipul lor. Este foarte important ca carcasa pentru invertorul de sudură pe care îl alegeți să fie blocată. Acest lucru vă va proteja uneltele și echipamentele de daune nedorite. Datorită rezistenței lor, încuietorile metalice vor servi mai bine.

De ce sa cumperi carcase pentru echipamente de sudura de la Dnipro-M?

 

Carcasele pentru echipamente de sudura din gama noastra au o capacitate mare. Acestea protejează împotriva căderilor și impactului și sunt, de asemenea, hidrofuge. Carcasele sunt capabile să reziste la sarcini de până la 40 kg.

 

Puteți găsi informații detaliate despre un anumit caz în cardul corespunzător cu o descriere a mărfurilor.

 

Puteți cumpăra o carcasă din plastic pentru sudare prin magazinul online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

1 articol

Setati descendent
pe pagina