Hainele de sudor

Îmbrăcămintea sudorului este îmbrăcăminte specială care este concepută pentru a proteja împotriva diferitelor influențe în timpul procesării: radiații, evaporare, arderea metalului cu scântei. Astfel de haine sunt numite și „salopete de sudură”. Acesta garanteaza siguranta operatorului in timpul procesului de sudare.

 

Puteți cumpăra îmbrăcăminte de lucru pentru un sudor de pe site-ul nostru rapid și fără mișcări inutile.

 

Parametrii principali ai costumului de sudura

 

Când efectuați lucrări precum sudarea, trebuie să aveți echipament confortabil (haine, pantofi și accesorii). Sarcina principală a unui astfel de echipament este respectarea tipului de lucru, protecția împotriva daunelor și confortul.

 

Cea mai bună alegere pentru acest tip de lucru va fi un costum de protecție pentru sudor (jachetă și pantaloni). Materialul de îmbrăcăminte trebuie să fie rezistent la deteriorări mecanice, umiditate, stropi și scântei de metal. Și, de asemenea, au o rezistență sporită și o bună ventilație. Pe lângă toate cele de mai sus, costumul trebuie să aibă un design perfect:

 

  • protejați împotriva contactului brusc cu echipamentul și a stropilor de metal;
  • permite circulația liberă fără constrângeri în timpul lucrului;

 

Îmbrăcămintea de protecție pentru sudor include și următoarele articole:

 

  • încălțăminte specială - garantează siguranța picioarelor operatorului de deteriorare și picături fierbinți de metal;
  • hags (mănuși) - protejează mâinile în timpul sudării;
  • șorț - responsabil pentru siguranța părții din față a îmbrăcămintei;
  • balaclava - de purtat sub o cască cu scut sau mască de sudură. Protejează gâtul, urechile și părul.
  • ghetrele și mânecile sunt elemente complementare ale îmbrăcămintei de protecție.

 

Există o mare varietate de îmbrăcăminte pentru sudor pe piață. Toate diferă în funcție de sezonalitate, formă, material și proprietăți suplimentare. Atunci când alegeți un costum de sudură, accesorii sau încălțăminte, decideți asupra tipului de sarcini care trebuie efectuate și asupra nivelului de complexitate a acestora.

 

De ce merită să cumpărați haine pentru un sudor de la Dnipro-M?

 

Aici vei gasi diverse elemente de salopeta de sudura: jambiere, sorturi, brate, cagoule, jambiere etc. Pentru fabricarea lor s-a folosit piele naturală sau o țesătură specială rezistentă la foc. Datorită acestui fapt, nivelul de rezistență la ardere și expunerea la temperaturi este semnificativ crescut.

 

Pentru a afla mai multe despre fiecare produs, accesați cardul de descriere a produsului corespunzător.

 

Puteți cumpăra un costum de sudor din Moldova prin intermediul magazinului online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

1 articol

Setati descendent
pe pagina