Dispozitive de tăiere cu plasmă

Un tăietor cu plasmă este o mașină care taie metal folosind un arc de aer-plasmă. Clasificarea dispozitivului nu permite utilizarea acestuia în viața de zi cu zi, deoarece acest lucru ar fi nejustificat. În cazul lucrărilor simple și scurte, este mai bine să alegeți o polizor unghiular.


Dispozitivele de tăiere cu plasmă efectuează tăierea rapidă și de înaltă calitate pe benzi transportoare, ceea ce le permite să fie utilizate în industria prelucrării metalelor. Aceștia fac față sarcinilor precum tăierea tablelor metalice, tăierea formelor, prelucrarea pieselor turnate și așa mai departe.


Puteți cumpăra un dispozitiv de tăiere cu plasmă de pe site-ul nostru web rapid și fără clicuri inutile.


Principalele caracteristici ale tăietorilor cu plasmă

 

Există mai multe tipuri de mașini de tăiat cu plasmă. Acestea sunt împărțite în funcție de următorii parametri:


1. După tipul de tăiere.

Pentru tăierea manuală - au dimensiuni mici, prin urmare sunt folosite neregulat. Au o putere redusă și fac față materialelor de tăiere de până la 30 mm. Perfect pentru prelucrarea tablelor, țevilor și structurilor metalice. Ideal pentru uz casnic.
Pentru tăierea automată - se găsesc în instalații staționare și sunt folosite pentru tăierea metalului.


2.După tipul de gaz utilizat.

 • Aer comprimat - popular printre meșteri. Funcționează atât cu aer convențional, cât și cu aer comprimat. Principalele avantaje ale acestui tip sunt controlul clar și prețul plăcut.
 • Pe argon, oxigen, azot - utilizat în unitățile automate profesionale pentru prelucrarea aliajelor și metalelor neferoase. Mai pretentioase decat precedentele.


3. După tipul de aprindere a arcului.

 • Contact - se formează un arc în cazul contactului dintre material și duză.
 • Pneumatic - nu are nevoie de contact cu o piesă metalică. Într-un astfel de dispozitiv, descărcarea nu este capabilă să deterioreze mecanismul intern.
 • Frecvență înaltă - formarea unui arc are loc numai în cazul unei descărcări de înaltă frecvență între suprafața piesei și piesa de tăiere. În astfel de scopuri este utilizat oscilatorul.

Rețineți că și modelele cu putere redusă consumă până la 4 kW. Înainte de a cumpăra o mașină de tăiat cu plasmă în Moldova, verificați dacă rețeaua dvs. electrică este capabilă să suporte o astfel de sarcină.


De ce merită să cumpărați un tăietor cu plasmă de la Dnipro-M?


Dispozitivele de tăiere cu plasmă din gama noastră sunt capabile să taie rapid și eficient diferite metale (feroase și neferoase). Principalele avantaje ale echipamentelor de la Dnipro-M includ:

 • o tăietură curată este asigurată de opritoare care împiedică căderea frezei din traiectoria cerută. Linia de incizie este apoi subțire și dreaptă;
 • vă permit să creați piese care au un contur complex;
 • grosimea tăieturii de finisare pentru metale neferoase este de 8 mm, iar pentru metale feroase - 10 mm. Grosimea tăieturii despicate este de 12 mm;
 • frezele cu plasmă de la Dnipro-M sunt cu 30% mai economice decât unitățile de transformare;
 • carcasa este prevazuta cu maner pentru reglarea curentului de functionare;
 • mașinile de tăiat cu plasmă au sisteme de protecție împotriva supraîncărcărilor și supraîncălzirii;
 • dispozitivul de tăiere cu plasmă de 6 metri (inclus în kit) vă permite să procesați piese de prelucrat cu rază mare fără a muta mașina prin camera de lucru.

Pentru informații detaliate despre avantaje, consultați fișa produsului corespunzătoare.


Puteți cumpăra un tăietor cu plasmă din magazinul online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.