Sudare semi-automată

1 articol

pe pagina

O mașină de sudură semiautomată este un dispozitiv care realizează sudarea cu un fir special de sudură. Mișcarea consumabilelor în astfel de unități este automată. Se gătesc fără gaz folosind un fir cu miez de flux sau cu gaz (sudura cu arc cu argon). Mașinile de sudură semi-automate pot lucra cu metal feros sau aluminiu. Astfel de dispozitive nu se limitează la sudare, ele pot, de asemenea, să taie metal.

 

Principalele avantaje ale sudării dispozitivelor semiautomate de la Dnipro-M.

 

Siguranța și eficiența muncii sunt asigurate de invertoarele de sudare semiautomate, care prezintă o serie de avantaje.

 

Versatilitate

Mașinile semi-automate sunt preparate atât cu gaz, cât și fără acesta. Au 3 moduri: 2T, 4T și SPOT. În cel din urmă, puteți modifica intervalul de cursă a firului de la 0,1 la 10 secunde.

Gama noastra include si modele cu modul SAB (sudura cu electrozi obisnuiti). Diametrul electrodului: de la 1,6 la 4 mm.

 

Fiabilitate

Tensiunea minimă de rețea este de 160 V. Prezența a 3 condensatoare nivelează fluctuațiile de tensiune în rețea. Plăcile au un strat de lac de protecție, iar tăietura tehnologică vă permite să salvați partea de control a plăcii în timpul supraîncărcărilor. Butoanele sunt protejate de praf și permit 100.000 de activări. Ciclul de funcționare al mașinilor semiautomate la 25°C este de 80%, iar la 35°C este de 60%.

 

Funcții suplimentare ale aparatelor de sudura semiautomate Dnipro-M:

 

ANTI-lipire - previne lipirea electrodului, datorită căruia puteți continua lucrul.

HOT START - garanteaza aprinderea rapida a electrodului fara a fi necesara incalzirea aparatului.

ARC FORCE - oferă un arc stabil în timpul funcționării și, de asemenea, reglează lungimea acestuia în timpul separării picăturilor de metal de electrod. Acest proces previne lipirea.

VRD - ofera siguranta operatorului prin reducerea tensiunii.