Ghete de sudura

Jambierele de sudură fac parte din echipamentul de protecție care este utilizat în procesul de sudare. Mănușile din material rezistent la căldură vor proteja mâinile operatorului de scântei, temperaturi ridicate, deteriorări, murdărie și stropi de metal.


Puteți cumpăra jambiere pentru sudare folosind site-ul nostru.


Tipuri și caracteristici ale mănușilor de sudură


Ghetele pot fi similare cu mănușile sau mănușile. Ele diferă între ele în lungime, tip de material și sezonalitate. Există și cele care sunt echipate cu protecție suplimentară. Cu toate acestea, toate trebuie să îndeplinească aceleași cerințe - să aibă rezistență la foc, rezistență la umiditate și rezistență la căldură. De asemenea, mănușile ar trebui să fie durabile și să reziste mult timp.


Mănușile de sudură sunt clasificate în funcție de tipul de material:

  • prelata - pret mic si aceeasi rezistenta la temperaturi. Se ard cu ușurință de picăturile fierbinți de metal și scântei.
  • pâslă - rezistentă la aprindere și stropi de metal. Conduce slab energia termică.
  • lemn despicat - dintre toate pozițiile de mai sus, ele sunt cel mai bine tolerate prin sudare (rezistă la scântei, stropi, temperaturi ridicate). În plus, sunt dense și elastice. Stratul interior (bumbac sau fleece) protejează mâinile de frig și, de asemenea, facilitează trecerea aerului.
  • combinate (mănuși întărite) - au protecție suplimentară pentru mâinile operatorului în timpul funcționării.


Forma mănușilor determină aspectul:

manusi de sudura - cu un loc dedicat pentru degetul mare;
cu trei degete - cu un loc separat pentru două degete (degetul arătător și degetul mare);
mănuși.

Ultimul tip este cel mai convenabil, deoarece vă permite să efectuați diferite tipuri de sudare. Atunci când alegeți jambiere, merită să luați în considerare lungimea acestora. Pentru munca simplă de scurtă durată, cele scurte sunt mai bune, iar pentru sarcinile de natură profesională, cele alungite.


De ce trebuie să cumpărați mănuși de sudură de la Dnipro-M?


În catalogul nostru veți găsi mănuși potrivite pentru muncă de altă natură:

  • cu întăriri suplimentare și suprapuneri din piele despicată, care protejează în mod fiabil mâinile de expunerea la temperaturi ridicate și deteriorări;
  • mănuși de sudură pentru lucru precis - au o sensibilitate crescută la detaliile mici, ceea ce mărește confortul de lucru (în sudarea cu arc cu argon, folosind o mașină de sudură semiautomată).

Puteți afla mai multe despre fiecare model în fișa de descriere a produsului corespunzătoare.


Puteți cumpăra mănuși de sudură în Moldova prin magazinul online Dnipro-M. Comandați produsele noastre și bucurați-vă de procesul de lucru.

2 Articole

pe pagina